Beytullah Karataş'tan Ak Parti Adayı Uluçay'a Sitem Dolu Sözler!

TAKİP ET

Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, şehirdeki seçim afişleriyle ilgili Ak Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a sitem dolu sözlerle seslendi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karataş, Uluçay'a hitaben, devlet hazinesinden aldığı destekle zaten her yerde var olan reklamlarına rağmen ağaçlara yapılan reklam çalışmalarının fazla olduğunu dile getirdi.

Karataş'tan Uluçay'a Eleştiri

Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, rakip aday Hüseyin Ceylan Uluçay'a sitem dolu sözlerle seslendi. Karataş, Uluçay'ın kampanya sürecinde devletin desteğiyle zaten her yerde var olan reklamlarına ek olarak ağaçlara yapılan afişleme çalışmalarının aşırı olduğunu ifade etti. Karataş, bu durumu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dile getirdi.

Reklam Yerleri Üzerine Tartışma

Seçim sürecinde adayların kullanabileceği reklam alanları sıkça tartışma konusu oluyor. Beytullah Karataş'ın eleştirisiyle gündeme gelen konu, ağaçlara asılan seçim afişleri oldu. Karataş, Ak Parti'nin bu alanda aşırıya kaçtığını düşünerek eleştirisini dile getirdi.

İşte Beytullah Karataş'ın o açıklaması; 

Kıymetli Hüseyin Başkanım,

Devlet hazinesinden en büyük yardımı alan siyasi partinin adayı olarak tüm reklam alanlarında zaten varsınız, trafiği fazlasıyla işgal eden otobüsleriniz her yerde geziyor.

Ağaçlara da reklam çalışmanız sanki biraz fazla olmamış mı?! ifadelerine yer verdi.

Haber: Afyon Kent Haber