Beşiktaş Futbol Yatırımları Yönetim Kurulu'nda Değişiklik

TAKİP ET

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, yönetim kurulu üyelerinde önemli değişikliklere gitti. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin yönetim kurulu üyeleri ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

Yeni Atamalar Yapıldı

Yönetim kurulu, 05.01.2024 tarihinde gerçekleşen toplantıda, Bilgihan Cenk Sürmen'in istifası nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine TTK'nın 363. maddesi uyarınca, ilk genel kurul toplantısında onaya sunulmak üzere Caner Bingöl'ün atanmasına karar verdi. Ayrıca, Ahmet Akçelik'in yerine ise Ruşen Ali Nergiz'in getirilmesine karar verildi.

İstifa ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

Bilgihan Cenk Sürmen'in istifasının ardından yapılan atamalarla birlikte, Caner Bingöl ve Ruşen Ali Nergiz, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Oybirliği ile Onay

Yapılan bu atamaların, ilk genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere alındığı belirtildi. Kararın oybirliği ile alındığı vurgulanarak, şirketin yönetim kurulu yapısında yapılan değişikliklerin kurumsal sürekliliği ve etkin yönetimi hedeflediği ifade edildi.