Batman'da Görevli Çorumlu Uzman Çavuş, evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

TAKİP ET

Çorum'un Oğuzlar ilçesine bağlı Derinöz Köyü'nden olan ve Batman'da görevli uzman çavuş Adem Ümit, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Kendisinden 5 gündür haber alınamayan uzman çavuşun ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

ÖZEL OPERASYONLAR UZMAN ÇAVUŞU'NDAN 5 GÜN SONRA ACI HABER

Belde Mahallesi'nde bulunan F1 Home Konutları'nda ikamet eden Adem Ümit'in ev sahibi, 5 gündür kendisinden haber alamamasının ardından durumu Adem Ümit'in asker arkadaşına bildirdi. Ümit ile iletişim kuramamaları üzerine emlakçı ve arkadaşı eve geldi. Kapıyı çaldılar ancak yanıt alamayınca endişelenerek kapıyı kırdılar. İçeri girdiklerinde Adem Ümit'in cansız bedeniyle karşılaştılar.

TEK ÇOCUK BABASI UZMAN ÇAVUŞ ANİ ÖLÜMÜYLE YAKINLARINI YASA BOĞDU

Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Uzman çavuşun cesedi, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından alındı ve savcılık incelemesinin ardından otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Adem Ümit'in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından alınarak, memleketi Çorum'un Derinöz Köyü'nde toprağa verilecek. Ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği belirtildi.