Başkan Ergün, Manisa'yı Geleceğe Taşıyacak Projeleri Açıkladı

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bengü Türk TV'de yayınlanan 'Son Durum' programında Manisa'nın geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başarılarına ve yeni dönem projelerine odaklandığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

Yatırımlar, Projeler ve Hizmetler: Manisa İleriye Gidiyor!

Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin geçmiş dönemde gerçekleştirdiği yatırımlar, projeler ve hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi. 15 yıllık süre zarfında 11 milyarın üzerinde büyük yatırımların Manisa'ya kazandırıldığını vurgulayarak, şehrin gelişimi için yapılan çalışmalara dikkat çekti.

35 Yıldır Bekleyen İmar Planları Hayata Geçirildi

Başkan Ergün, Manisa'nın 35 yıldır bekleyen imar planlarını hayata geçirdiklerini belirtti. Bu kapsamda, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 30 yılın planlamasını içeren yeni imar planlarıyla şehircilik açısından önemli adımlar attıklarını ifade etti. Bu planların şehrin geleceği için kritik bir rol oynayacağını söyledi.

Manisa'yı Geleceğe Taşıyacak Büyük Projeler

Başkan Ergün, yeni dönemde Manisa'nın geleceğini şekillendirecek önemli projelerden bahsetti. Gediz Kavşağı'nın yapımının devam ettiğini ve İstanbul-Ankara hattını bağlayan önemli bir kavşak olacağını dile getirdi. Ayrıca, Kurtuluş Müzesi inşaatının devam ettiğini, Malta Kapalı Otopark projesinin kısa süre içinde başlayacağını ve Cider Yolu Projesi gibi önemli girişimlere imza atacaklarını açıkladı.

Bahçeli'nin Ziyareti ve Seçim Heyecanı

Başkan Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Manisa ziyaretine dair heyecanlarını paylaştı. 31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin olurlarıyla aday gösterildiklerini belirterek, bu güvenle bir kez daha Manisa'ya hizmet etmek için hazır olduklarını ifade etti.