Başkan Çalık: Beylikdüzü'nde Yaşamı Güzelleştirmeye Devam Ediyoruz

TAKİP ET

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Kış Festivali ile ilçede yeni yıl coşkusunu yaşattıklarını belirterek, festivalin son gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Festival alanını ziyaret eden Başkan Çalık, Yaşam Vadisi'nde gerçekleştirilen etkinliklerle ilçenin birçok noktasını renkli ve ışıltılı süslemelerle donattıklarını ifade etti.

Başkan Çalık, konuşmasında Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına yakışır etkinlikleri Beylikdüzü'nde bir araya getirdiklerini, yaşam kalitesini artırmaya ve ilçeyi güzelleştirmeye devam ettiklerini vurguladı. Yeni yılın, Beylikdüzü'ne ve ülkeye huzur getirmesi temennisinde bulunan Çalık, 2024'ün memleket, ülke ve İstanbul için uğurlu bir yıl olmasını arzu etti.

Yaşam Vadisi'nin önemli bir noktasında kurulan festival alanının, insanların ruhunu dinlendirecek şekilde düzenlendiğini belirten Başkan Çalık, çocukların eğlencesi için her akşam suni kar yağışı düzenlediklerini ve buz pisti gibi aktivitelerin bulunduğunu ifade etti. Sevgi tohumları ekerek, Beylikdüzü'nü daha da güzelleştirmeye kararlı olduklarını söyleyen Başkan Çalık, 2024 yılına en güzel haliyle hazırlamak için hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.