Bakan Uraloğlu: Türkiye Yüzyılı'nın Mega Projeleriyle Hız Kesmiyor

TAKİP ET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ulaşımın her modunda ve haberleşme alanında icraatların, başarıların hayata geçtiği bir dönem olacağını ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024'ün ulaşım ve haberleşme alanında başarılarla dolu bir yıl olacağını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023'te adlarından söz ettirdikleri başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirtti. Bakan Uraloğlu, 2024 yılı da Türkiye Yüzyılı'nın mega projeleri ile ülkemizin hızla ilerlediği bir dönem olacak. dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ülkede ulaşım ve haberleşme alanlarında büyük başarıların yaşanacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023'te elde ettikleri başarıları değerlendiren Bakan Uraloğlu, 2024 yılı da Türkiye Yüzyılı'nın mega projeleri ile ülkemizin hızla ilerlediği bir dönem olacak. dedi.

Hizmet ve Eser Yarışında Dolu Dolu Bir Yıl

Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde geride bıraktıkları 2023'ü, hizmet ve eser yarışında adlarından söz ettirdikleri dolu dolu bir yıl olarak nitelendirdi. Bu süreçte elde ettikleri başarıların, ülkede önemli icraatların hayata geçtiğini belirtti.

2024: Mega Projelerle Türkiye Hızlanıyor

Bakan Uraloğlu, 2024'ün Türkiye için önemli bir dönem olacağını vurgulayarak, Bu yıl, ulaşımın her modunda ve haberleşme alanında büyük icraatların, başarıların hayata geçeceği bir yıl olacak. Türkiye Yüzyılı'nın mega projeleri ile ülkemiz hız kesmeden ilerliyor. dedi.

Ulaşımın Her Modu ve Haberleşme: Başarılarla Dolu Bir Gelecek

Bakan Uraloğlu'nun ifadesine göre, 2024 yılında ulaşımın her modunda ve haberleşme alanında yaşanacak başarılar, Türkiye'nin hızla ilerleyen bir ülke olduğunu bir kez daha ortaya koyacak. Mega projelerin hayata geçirilmesiyle ülkenin altyapısı güçlenecek ve uluslararası arenada daha da güçlü bir konuma gelecek.