Bakan Güler ve Komuta Kademesi Şehitlerimize Veda Etti!

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda gerçekleştirilen toplantının ardından Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen askerlerin cenaze törenine katıldı.

Şehit Askerlerin Kimlikleri Açıklandı

Şehit askerlerin isimleri şu şekilde belirlendi: P. Tğm. Ramazan Günay, P. Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan, P. Uzm. Onb. İsmail Yazıcı, P. Söz. Er. Çağatay Erenoğlu, P. Söz. Er. Yasin Karaca ve P. Söz. Er. Emre Taşkın.

Dualarla Memleketlerine Uğurlandılar

Şehit askerlerin naaşları, Dağ ve Komando Tugayı'nda düzenlenen törenin ardından dualar eşliğinde memleketlerine uğurlandı. Türk milleti, bu zorlu süreçte şehit düşen kahraman askerlere rahmet dileyerek, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulunuyor.

Bakan Güler'in Açıklamaları

Bakan Yaşar Güler, cenaze töreninde yaptığı açıklamada, Vatan uğruna canlarını feda eden kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. ifadelerini kullanarak, şehitlere olan minnet ve şükranını dile getirdi.