Aynur Toker vefat etti

TAKİP ET

Dinar Türkiye Yardımseverler Derneği Şube Başkanı ve Buhurcular Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Toker hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın Dazkırı Kaymakamlığında uzun yıllar boyunca İlçe Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Afife Gülgün TOKER'in annesi, Dinar Yardımsevenler Derneği ve Buhurucular Huzurevi Başkanı Hacı Aynur TOKER, aramızdan ayrıldı. Merhumenin cenazesi 04 Aralık 2023 Pazartesi günü Dinar Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Dinar İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Huzurevi Başkanı Aynur Toker'e Veda

Dinar'ın sevilen isimlerinden biri olan Huzurevi Başkanı Aynur Toker'in vefatı, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından bir başsağlığı mesajı ile duyuruldu. Başkan Sarı, yıllarca görev yapan ve halkın sevgisini kazanan Aynur Toker'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aynur Teyzemizin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet Olsun." ifadelerine yer verdi