Avrupa'da Yemek Yarışmasında Başarı Elde Eden Meslek Liseli Öğrencilerimize Teşekkür

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İbrahim Ev...

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'deki öğretmenler ve öğrencileri makamında ağırladı. Bu ziyaret, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen Erasmus+ Akreditasyon Projesi kapsamında gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Romanya'da düzenlenen #blackseafishfestival adlı yemek yarışmasına katıldı. Yarışmada bireysel ve takım olarak mücadele eden öğrenciler, başarılı performanslar sergileyerek altın madalyalar kazandı. İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ise 1 altın ve 2 gümüş madalya alarak ülke ve şehirlerini gururlandırdılar.

Ayrıca Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da 90 günlük bir staj programına katıldılar. Bu programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, Aquapalace Hotel Prague otelinde çalışarak deneyim kazandılar.

Müdür Miraç Sünnetci, yaptığı açıklamada, Erasmus+ Akreditasyon Projesi sayesinde gençlerin ve öğretmenlerin yurt dışında eğitim alma, kaliteli iş yerlerinde staj yapma ve farklı kültürleri tanıma fırsatı bulduklarını belirtti. Sünnetci, projede emeği geçen okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti. #ErasmusPlus #MeslekiEğitim