Artvin Hatila Vadisi Milli Parkında Cam Teras Faciası: Kadın Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Artvin'in doğal güzellikleriyle ünlü Hatila Vadisi Milli Parkı'nda bulunan 220 metre yüksekliğindeki cam seyir terasından düşen 47 yaşındaki bir kadın, acı bir şekilde hayatını kaybetti. Olayın intihar olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor. Üzücü olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Artvin merkeze bağlı Taşlıca Köyü Hatila Vadisi Milli Parkı'nda bulunan cam seyir terasına giden Sultan Sağlam (47), henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 220 metre yükseklikteki cam terastan düştü. Kazayı gören vatandaşların hemen ihbarı üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve 112 ekipleri sevk edildi.

Hayatını kaybettiği belirlenen kadının cansız bedeni için ekipler, zorlu bir çalışma başlattı. UMKE, Çoruh Arama Kurtarma (ÇAK) ve İtfaiye ekipleri, halat ve sedye yardımıyla 220 metrelik uçurumdan Sultan Sağlam'ın cansız bedenini çıkartmak için 6 saat süren bir operasyon gerçekleştirdi. Cenaze, 112 ekiplerine teslim edilerek Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayın Ardından Araştırma Başladı

Sultan Sağlam'ın ölümüyle ilgili olarak olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölümün intihar olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor. Aile, acı haberle sarsılarak şu cenaze ilanını yayınladı:

Artvin Ortaköy Berta Halkından Emirhan Sağlam ve Mustafa Sağlam'ın Annesi,
Yusuf Sağlam'ın eşi Sultan Sağlam Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Merhum Sultan Sağlam'ın Cenazesi 29.11.2023 Çarşamba günü, Berta'da kılınacak ikindi namazına müteakip Aile mezarlığında toprağa verilecektir.