Ali Özkaya'dan Afyonkarahisar'da Yoğun Ziyaretler ve Yatırım İncelemeleri

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde belediye başkanları ve esnafla buluşarak vatandaşların taleplerini dinledi. Özkaya, şehrin gelişimi için yapılacak yatırımları yerinde inceledi.

Ali Özkaya'dan Afyonkarahisar’da Geniş Kapsamlı Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar Merkez, İscehisar, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye ve Bolvadin ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özkaya, ziyaretleri sırasında belediye başkanları, parti teşkilatları ve esnafla bir araya gelerek yerinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanları ve Teşkilatlarla Buluşma

Milletvekili Özkaya, belediye başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde, yapılacak yatırımlar hakkında detaylı bilgi aldı. Belediye başkanları ile şehirde yapılacak projeler ve ihtiyaçlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Özkaya, “6 ilçemizde belediyelerimizi, vatandaşlarımızı, yatırım alanlarını ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Belediyelerimiz tarafından yapılacak yatırımlar için yapabileceklerimizi, vatandaşlarımızın taleplerini, teşkilatlarımızın beklentilerini ve esnaflarımızın önerilerini konuşup dinledik” dedi.

Esnaf ve Vatandaşlarla Yakın İlişkiler

Ziyaretleri esnasında esnaf ve vatandaşlarla da birebir sohbet eden Milletvekili Özkaya, halkın taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinde onların sorunlarını ve önerilerini yerinde dinleyen Özkaya, Afyonkarahisar’ın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

AK Parti’nin Vizyonu ve Gelecek Planları

Ali Özkaya, yaptığı açıklamalarda AK Parti’nin halkla olan bağlarını ve geleceğe yönelik vizyonunu dile getirdi. “AK Parti milletimiz ile olan kutlu yürüyüşüne devam ediyor. İnşallah milletimizin desteği ile eksiklerimizi tamamlayıp ülkemizi içerisinde bulunduğu durumdan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle çıkarıp, daha iyi noktaya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Pandemi ve Asrın Felaketi Sonrasında Birlik Mesajı

Pandemi sonrası ve yaşanan doğal felaketlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özkaya, “Dünyada tamiri zor bir tahrip bırakan pandemi sonrasında yaşadığımız, acısı tarif edilemeyen asrın felaketi ile zorlukları da milletimiz ile el ele atlatacağız. Her alanda gerçekleştirilen muazzam eser ve reformlarını artırarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Belediyeciliği ve Ortak Akıl

Belediye ziyaretlerine ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “AK Parti Belediyeciliği anlayışı ile şehirlerimizi ihya etmeye devam edeceğiz. Afyonkarahisarımıza hizmet etme niyetinde olan, kutuplaştırmayan, ötekileştirmeyen ve kamu yararı güden tüm belediye başkanlarımızın da her hayırlı işinin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.