AKÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, başarılı insan ödülüne layık görüldü

TAKİP ET

Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Cemiyeti tarafından düzenlenen Yüzüncü Yılda 100 Başarılı İnsan Ödül Töreni'nde, Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş da ödüle layık görüldü.

Ödül töreni, "Yüzüncü Yılda 100 Başarılı İnsan" temasıyla gerçekleştirildi ve siyaset, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Türkiye'nin dört bir yanından isimlerin ödüle layık görüldüğü törende, Prof. Dr. Okumuş'a ödülü eski Maliye, Tarım ve Köy İşleri Bakanı İsmet Attila tarafından takdim edildi.

Prof. Dr. Okumuş yaptığı konuşmada, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AFSÜ)'nün özverili gayretleriyle önemli bir marka değeri haline geldiğini belirtti. 2018 yılından bu yana akademik ve sağlık hizmetleri alanında büyük atılımlar gerçekleştiren üniversitenin, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da yeni yatırımlarla faaliyetlerini sürdüreceğini vurguladı. Prof. Dr. Okumuş, ödülün kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Törende ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tuncay Eroğul ve OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir de ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş'tan aldı.