AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Büyüleyici Sergi: Kent Sanat Buluşması IV

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Kent Sanat Buluşması IV" adlı karma sergi, 2024 yılında gerçekleştirilen açılış töreniyle sanat tutkunlarıyla buluştu.

Sergi, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının özgün yapıtlarını bir araya getirerek görsel bir şölen sunuyor.

Dekanlık ve Öğretim Elemanları Katılımıyla Renklendi

Sergiye, AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin yanı sıra Afyonkarahisarlı sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Etkinlik, sanatın farklı disiplinlerinde uzmanlaşmış öğretim elemanlarının bir araya gelerek oluşturdukları eserlerle sanatseverleri etkilemeyi başardı.

Çeşitli Tekniklerle Hazırlanan Eserler

AKÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları, Resim, Seramik, Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim elemanları tarafından kullanılan çeşitli tekniklerle hazırlanan eserler, sergi boyunca ziyaretçilere ilham verici bir deneyim sunacak. Sergi, 02 Şubat 2024 tarihine kadar M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.