Akaryakıt İstasyonunda Facia: Yangında 1 Can Kaybı, 1 Yaralı!

TAKİP ET

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen yangında korkunç anlar yaşandı. Yangında 1 kişi hayatını kaybederken,1 kişi ise yaralandı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda tankerden yakıt boşaltılırken çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Yangın, Erenler ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tankerden yakıt boşaltıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede istasyonun tamamını sardı. Yangında bulunan Erdal Aktaş (43) ve A.Ö. (27) alevlere teslim oldu.

İstasyon çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından olay yerine sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yaralılar ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Erdal Aktaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. A.Ö.'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri yangının çıkış nedenini araştırırken, istasyonda güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı.

Akaryakıt istasyonu yangını Sakarya Erenler yangın can kaybı Erdal Aktaş