AKAL Gençlik Spor Kulübü, Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Küçük Kızlar Voleybol müsabakaları, 12 takımın kıyasıya mücadelesiyle sona erdi. Tek devreli lig formatında gerçekleştirilen müsabakalarda, A ve B olmak üzere iki grupta mücadele eden takımlar arasından sıyrılan dört güçlü ekip yarı finale yükseldi.

Final Heyecanı: AKAL ve Kurşun Gençlik Spor Kulübü Zirveye Yükseldi!

Yarı finalde AKAL takımı, Afyonkarahisar'ı 3-1, Kurşun Gençlik Spor Kulübü ise Sandıklı'yı 3-1 yenerek finale adlarını yazdırdılar. Tüm maçlarda üstünlük sağlayan AKAL Gençlik Spor Kulübü ile Kurşun Gençlik Spor Kulübü, şampiyonluk için karşı karşıya geldi.

AKAL Gençlik Spor Kulübü Şampiyonluk Kürsüsüne Çıktı!

Finalde rakibi Kuşun Sporu'nu 3-0 mağlup eden AKAL Gençlik Spor Kulübü, şampiyonluk kürsüsüne çıkarak büyük bir başarı elde etti. Takım kaptanı Öykü Elçi, "Çok mutluyuz. Uzun süredir bu başarıyı bekliyorduk. Antrenörümüze ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Antrenörden Gurur Dolu Açıklama

Takım antrenörü Aydın Eken ise, "Kızlarımız çok çalıştı ve bu başarıyı hak ettiler. Onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Tebrikler AKAL Gençlik Spor Kulübü!

Afyonkarahisar Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Küçük kızlar voleybol müsabakalarında büyük bir mücadele görüldü. AKAL Gençlik Spor Kulübü'nün oyuncularını ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.