AK Parti Sözcüsü Çelik: "CHP'nin Terörle İlgili Tutumu Utanç Verici"

TAKİP ET

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) terörle ilgili ortak bildiriye imza atmamasına sert tepki gösterdi. Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM'de terörü lanetleyen ortak bildiriye imza atmak için şartlar öne sürmesini "utanç verici" olarak nitelendirdi.

Çelik'ten Sert Açıklamalar

Ömer Çelik, CHP'nin tutumunu eleştirerek, CHP yönetimi, TBMM çatısı altında Mehmetçiğin yanında saf tutmak ve PKK terörünü lanetlemek yerine bahaneler ileri sürerek başka hesapların peşinde koşmuştur. dedi. Çelik, CHP'nin bu tavrının bir itirafname olduğunu belirtti ve Bu, en temel meselelerde bile pusulası olmayan bir zihniyettir. ifadesini kullandı.

Milletin Değerlendirmesi

Çelik, CHP'nin terörle mücadele konusundaki çatışmasının, CHP'ye gönül vermiş vatandaşların terörle mücadeledeki desteği ve hassasiyeti ile çeliştiğini ifade etti. Milletin, bu siyasi hesapların değerlendirmesini en iyi şekilde yapacağını vurguladı.

Terörle Mücadele Kararlılığı

Sözcü Çelik, terörün Türk milleti ve tüm değerlerinin düşmanı olduğunu vurgulayarak, PKK terörünün arkasındaki siyasi planların hangi odaklar tarafından beslendiğini ve amaçlarını göstermenin önemine dikkat çekti.