AK Parti'nin Yerel Seçim Adayları Belli Olmaya Başladı: 3 İlde adaylar kesinleşti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12'si büyükşehir olmak üzere toplamda 28 belediye başkan adayının isimlerini yarın Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacak. İstanbul'da merakla beklenen ismin Murat Kurum olduğu belirtilirken, diğer illerde de adaylar netleşmeye başladı.

Gaziantep, Konya ve Muğla'da Adaylar Kesinleşti!

Gaziantep, Konya ve Muğla illerinde AK Parti'nin adayları belli oldu. Gaziantep'te mevcut başkan Fatma Şahin, Konya'da ise mevcut başkan İbrahim Altay'ın yeniden aday gösterilme kararı alındı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Osman Gürün'ün yönetimindeki Muğla için tanınmış isim Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ı aday gösterecek.

İstanbul'un Büyük Heyecanı: Murat Kurum!

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Murat Kurum'un ismi belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla birlikte, İstanbul'da büyük bir heyecanın yaşanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, yerel yönetimlerde güçlü isimlerle seçmenlerine seslenmeye hazırlanıyor. Yarınki açıklama ile birlikte, Türkiye'nin dört bir yanında yerel seçim yarışının startı resmen verilecek.

Beklenen An Yarın: Kamuoyu Adayları Merakla Bekliyor!

Türkiye, yarın Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan aday açıklama etkinliği ile siyasi gündemin merkezine odaklanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı isimlerle birlikte, yerel seçim atmosferi hız kazanacak. Kamuoyu, belirlenecek adaylar ve projelerle ilgili bilgileri merakla bekliyor.

Bu önemli gelişmeleri ve adayların profillerini yakından takip etmeye devam edin!