AK Parti Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA'dan Emirdağ ve Şuhut Ziyaretleri

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA, Emirdağ ve Şuhut ilçelerinde gerçekleştirdiği programlar kapsamında önemli ziyaretlere imza attı.

Bu kapsamda, Milletvekili Özkaya, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen tohum dağıtımına katıldı. Emirdağ İlçe Merkezi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Özkaya, çiftçilere yönelik tarihi desteklemelerin AK Parti döneminde sağlandığını vurguladı.

Tarımsal Teşvikler ve Destekler Artıyor

Milletvekili Özkaya, tarımsal üretimin artması için önemli teşvik ve desteklerin hayata geçtiğini belirtti. Afyonkarahisar'ın tarımsal alanda daha ileri bir noktaya gelmesi adına çalışmaların sürdüğünü ifade eden Özkaya, endüstriyel alanda kullanılabilecek ürünler için yatırımcıları şehre davet etti. Tarımsal ürünlerin işlenerek pazara sunulması konusunda Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) örnek teşkil ettiğini dile getirdi. Milletvekili, "İstihdama ve üretime katkı sunan tüm tesislerin yanında olmaya, üreten çiftçilerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

AK Belediyecilik ve Yerel Seçimler

Özkaya, yaklaşan yerel seçimlere değinerek, AK Parti'nin aday belirleme sürecinde yoğun ve hassas bir çalışma içinde olduklarını belirtti. Bugüne kadar AK Parti Belediyeleri ile birlikte önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Milletvekili, 2024 seçimlerinde AK Parti olarak tarih yazacaklarını vurguladı.

"Afyonkarahisar’da Tüm Belediyeleri AK Belediyecilik ile Buluşturacağız" diyen Özkaya, "Hedefimiz, şehrimizdeki tüm belediyelerde AK Parti bayrağını dalgalandırmak. İlimiz başta olmak üzere, ilçe ve beldelerimizi gönül belediyeciliği ile buluşturmak. Yerel yönetim ile hükümet uyumu çok önemli. Bu uyum sayesinde çok büyük yatırım ve hizmetler şehirlerimize daha kolay geliyor" şeklinde konuştu.

Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA'nın Emirdağ ve Şuhut ziyaretleri, tarımsal kalkınma ve yerel yönetimdeki vizyonunu ön plana çıkardı. Özkaya'nın çiftçilere yönelik destekleri ve yerel seçimlere dair açıklamaları, AK Parti'nin gelecek dönemdeki stratejilerine ışık tuttu