AK Parti Milletvekili Ali Özkaya: Terörle Mücadelemiz Amansız Şekilde Devam Edecek

TAKİP ET

Milletvekili Özkaya'dan Güçlü Mesaj: "Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak"

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, son günlerde sınır dışında artan terör saldırılarına karşı amansız bir mücadele içinde olacaklarını belirtti. Özkaya, terör ve teröristlere karşı kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayarak, Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz terör örgütleri ve işbirlikçilerine karşı amansız şekilde devam edecek, dedi.

Kahraman Ordumuzun Azmi Daha da Arttı

Özkaya, 12 kahraman Mehmetçiğin şehadetiyle birlikte kahraman ordunun azminin daha da arttığını belirtti. Ordunun ülkenin huzuru ve birliği için kararlılıkla mücadele ettiğini söyleyen Özkaya, onların en büyük destekçisi olarak yanlarında olacaklarını ifade etti. Ordunun, yurt içinde temizlediği bölücü örgütü sınırlarından da temizlemeye devam ettiğini kaydetti.

Terör Örgütünün Son Çırpınışları

Son aylarda başarılı operasyonlarla imha edilen terör örgütünün son çırpınışlarını yaşadığını belirten Özkaya, kahraman ordunun bu çırpınışlarına karşı kararlı bir şekilde durduğunu ve terör örgütünün pençesinden kurtulma imkanının bulunmadığını ifade etti.

Şehitlerimizin Acısı Yüreğimizi Yakıyor

Büyük bir acı yaşandığını ifade eden Özkaya, Teğmen Günay ve diğer şehitlerin acısının yüreklerini yaktığını belirtti. Şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyen Özkaya, Rabbim cümle şehidlerimizin makamını ali eylesin, kederli ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum şeklinde konuştu.