AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan Taksi Sorununa Kesin Çözüm

TAKİP ET

İstanbul'un geleceğine dair önemli bir adım! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, taksinin İstanbul için bir sorun olmaktan çıkacağını duyurdu.

Kurum, planlarının hazır olduğunu belirterek, İstanbul'da taksi bir sorun olmaktan çıkacak. Planımız hazır! Bu konuda gerekli her adımı çekinmeden atıp, bahane üretmeden, sorumluluğumuzu başkasının üstüne atmadan çözeceğiz. şeklinde açıklamada bulundu.

İstanbul Trafiğinde Yeni Dönem

Murat Kurum'un liderliğinde, İstanbul'da taksi hizmetlerinin verimliliği artacak ve trafik sorunlarına çözüm getirilecek. Aday, hazırlanan planın detaylarını açıklamasa da, şehirdeki taksicilik konusunda kapsamlı bir düzenleme yapılacağının sinyallerini verdi.

Sorumluluk Almadan Çözüm Yok

Kurum'un vurguladığı gibi, taksinin sorun olmaktan çıkması için atılacak adımlarda sorumluluk almak ve bahane üretmemek ön planda olacak. İstanbul trafiğindeki bu önemli değişiklik, şehir sakinlerinin ve ziyaretçilerin ulaşım deneyimini olumlu yönde etkileyecek.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un liderliğinde, İstanbul'da taksi hizmetlerinde yaşanan sorunlara kesin çözüm getirilerek şehir trafiği daha yaşanabilir hale gelecek.