AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamoğlu'nun vefatı üzerine bir taziye mesajı paylaştı. Bu üzücü olay, Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. İki kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu belirlendi.

Kaza Detayları

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Dikbıyık mevkisinde gerçekleşen kaza, büyük bir üzüntüye sebep oldu. Kazada, Tolgahan Topuz'un kullandığı 55 AGU 319 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ve Kaybedilen Hayatlar

Kaza sonucunda Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz ile birlikte otomobilde bulunan Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, sürücüler Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam'ın tedavileri ise devam etmektedir. Yaşanan bu elim kazanın ardından, soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız Doğukan İslamoğlu’nun geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim.

Kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.

Başımız sağ olsun..