AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Sahada Yoğun Mesai Harcıyor

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan, Yerel Seçimler öncesinde halkın nabzını tutuyor. Sahada aktif bir şekilde çalışan vekiller, Afyonkarahisar halkının taleplerini dinliyor ve adaylar için destek arayışında.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurulun olmadığı günleri fırsata çeviren AK Parti Milletvekilleri, ilçe ve beldelerde adaylar için destek sağlıyor. Afyonkarahisar'ın dört bir yanını gezen Milletvekilleri, hafta sonunu seçim koordinasyon merkezlerinin açılışlarına ayırıyor.

Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Dinar, Sinanpaşa ilçeleri ile Haydarlı, Tatarlı, Kırka, Küçükhüyük, Düzağaç beldelerinde AK Parti adaylarının desteklenmesi için çaba gösteren Milletvekilleri, halktan büyük ilgi görüyor. Milletvekilleri Özkaya ve Arslan, seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mahcup olmamak adına çalıştıklarını belirtiyorlar.

Dinar ilçesinde AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olan Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Milletvekilleri, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak seçim ittifakına dikkat çekiyorlar.

Açıklamalarında AK Parti'nin belediyecilik anlayışını vurgulayan Özkaya, "Bizim belediyecilik anlayışımız milletimize hizmet ve eser üretmektir. Belediye ve kamu imkanlarını milletimize hizmette bir araç olarak kullanırız" diyor. Ayrıca, milletin yerel yönetimlerde güvenilir ve uyumlu adayları tercih edeceğine inandıklarını vurguluyorlar.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan ise, "Adaylarımızın projeleri önemli ancak vatandaşın beklentilerini de doğrudan sahadan öğreniyoruz. Bu, önümüzdeki beş yılın hizmet dolu geçmesi için önemli bir adım" diyor.

AK Parti'nin sahadaki bu aktif ve etkili çalışmaları, yerel seçimlerde başarıya giden yolun anahtarı olabilir.