AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Çay ilçesi için toplantı düzenledi

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Vişne diyarı yeşil Çay'da ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıda Çay ilçesinin ihtiyaç ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek, Vişne diyarı yeşil Çay ilçesinde görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı, Çay ilçe başkanı Ercan Şapçı, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. İhtiyaç ve talepler üzerine konuşulan toplantıda, Çay ilçesinin sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılacak.

Hasan Arslan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili olarak yaptığı ziyarette, Vişne diyarı yeşil Çay ilçesinde ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıya; AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı, Çay ilçe başkanı Ercan Şapçı, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, Çay ilçesinin ihtiyaç ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Çay ilçesinde gerçekleşen toplantıda, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıya; AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kumartaşlı, Çay ilçe başkanı Ercan Şapçı, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ve ilçe yöneticileri de katıldı. İhtiyaç ve taleplerin ele alındığı toplantıda, Çay ilçesinin sosyal ve ekonomik gelişimi için neler yapılabileceği konuşuldu.