AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığından Önemli Atama

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Dazkırı İlçe Başkanlığı'na yeni bir atama yapıldığını duyurdu. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından yapılan atama sonucunda Cahit Gürten, Dazkırı İlçe Başkanlığı görevine atanmıştır.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Dazkırı İlçe Başkanlığı'na yapılan atama hakkında açıklama yaptı. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in imzasıyla yapılan atama sonucunda Cahit Gürten, Dazkırı İlçe Başkanlığı görevine getirilmiştir. Yapılan açıklamada Cahit Gürten Başkan'a yeni görevinde üstün başarılar dilerken, görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etti

Atama Süreci ve Yeni Görevlendirme

AK Parti'nin Dazkırı İlçe Başkanlığı'na yapılan atama, partinin genel merkezi tarafından gerçekleştirildi. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in öncülüğünde gerçekleşen atama sürecinde, Cahit Gürten İlçe Başkanlığı görevine atanmıştır. Yapılan bu yeni görevlendirme, ilçe teşkilatının daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamayı hedeflemektedir.

Cahit Gürten'e Yeni Görevinde Başarılar

Yeni atanan Dazkırı İlçe Başkanı Cahit Gürten'e yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Parti, ilçe teşkilatının daha da güçlenerek hizmetlerini vatandaşlara en etkin şekilde sunmasını amaçlamaktadır.