AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Uluçay, Halkın Projelerine Kapı Açıyor!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla halkıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Proje Mafyon internet sitesi aracılığıyla vatandaşların katkılarına açık olan Uluçay, Projem Afyon web adresi üzerinden yapılan duyurusunda şunları belirtti:

"Hayallerinizi www.projemafyon.com 'a Yazın, Birlikte Gerçekleştirelim"

Uluçay, Afyonkarahisar'ı ortak bir akıl ve istişare ile yöneteceklerini vaat ederken, Projem Afyon adresinin vatandaşların projelerini iletmeleri için bir platform olarak kullanılacağını açıkladı.

Vatandaşların Katkıları Çok Önemli

Belediye başkan adaylığı sürecinde, vatandaşların kamu yararına olan beklentilerini ve projelerini masaya yatırmayı hedefleyen Uluçay, "Aklınızda ne varsa yazabilirsiniz. Şehrimizin kalkındırılması, güzelleştirilmesi, sosyal donatıların ve alt yapının geliştirilmesi için aziz hemşehrilerimizin teklif ve katkılarını bekliyoruz." dedi.

Ortak Akıl ve İstişare

Uluçay, projelerin hayata geçirilmesi sürecinde vatandaşlarla ortak bir çalışma yapmayı amaçladıklarını belirtti. 

Vatandaş Davet Ediliyor

Uluçay, proje önerilerini paylaşan vatandaşları belediyeye davet ederek, "Vatandaşlarımızın projesini buraya yazdığında kendisini belediyeye davet edip birlikte o projeyi tartışarak makul bir noktada buluşup projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ortak Nokta: Projem Afyon

Vatandaşların Projem Afyon adresine girerek hayallerini ve hedeflerini paylaşmaları beklenirken, Uluçay, her bir hemşehriye şimdiden teşekkür etti. Açık, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla, Uluçay'ın liderliğindeki AK Parti, Afyonkarahisar'ın geleceğini birlikte şekillendirmeyi hedefliyor.