Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan Mazhar Alanson ve Fuat Güner'e Teşekkür

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçtiğimiz günlerde "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programına konuk olan ünlü sanatçılar Mazhar Alanson ve Fuat Güner'e teşekkür etti.

Sanatçılar, kazandıkları ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocuklara bağışlama kararı almıştı.

Bakan Göktaş'tan Övgü Dolu Sözler

Bakan Göktaş, Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in gösterdiği duyarlılık ve örnek davranışları için övgü dolu sözlerle ifade etti. Hassasiyetlerinin her türlü takdiri hak ettiğini belirten Bakan Göktaş, şunları söyledi:

Kıymetli sanatçılarımız Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli yarışma programında kazandıkları ödülü devletimizin himayesindeki çocuklarımız için bağışlamalarından büyük mutluluk duydum. Yarınlarımızın umudu olan yavrularımızın hepimize emanet olduğu bilinciyle gösterdikleri hassasiyet her türlü takdiri hak ediyor. Bu örnek tavırları dolayısıyla kendilerini gönülden kutluyor, Bakanlığımız ve çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.

Sanatçılar Çocuklara Umut Oluyor

Mazhar Alanson ve Fuat Güner, aldıkları ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocuklara bağışlama kararıyla dikkat çekmişti. Bu örnek davranışlarıyla sanatçılar, toplumda sosyal sorumluluk bilincinin önemine vurgu yaparken, çocuklara umut olma misyonunu da üstlenmiş bulunuyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Sanatçılar Hangi Ödülü Kazandı?

Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında hangi ödülü kazandı?

Cevap: Sanatçılar 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazandılar.

Ödülü Hangi Kuruma Bağışladılar?

Sanatçılar, kazandıkları ödülü hangi kuruma bağışladılar?

Cevap: Sanatçılar, ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocuklara bağışladılar.

Bakan Göktaş Ne Dedi?

Bakan Göktaş, sanatçılara hangi sözlerle teşekkür etti?

Cevap: Bakan Göktaş, sanatçıları gösterdikleri duyarlılık ve örnek davranışları için övgü dolu sözlerle tebrik etti ve teşekkür etti.