Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Emirdağ'da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında!

TAKİP ET

Emirdağ'da coşkuyla karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Emirdağ'da gerçekleştirilen AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde konuşan Bakan Göktaş, Emirdağlı hemşehrileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, AK Parti'nin Türkiye genelindeki seçim başarısının teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarıyla sağlandığını vurguladı. Partisinin güçlü belediyecilik anlayışıyla istihdamı desteklemeye ve sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bakan Göktaş, Emirdağ'a kazandırılacak olan Çocuk Evleri Sitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Bahçe Tipi Huzurevi gibi projeler hakkında bilgi vererek, Emirdağ'a yapılan hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Emirdağ'ın güzelleşmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya destek çağrısında bulundu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise yaptığı konuşmada, Emirdağ'ın geleceğine dair umut dolu projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını ve AK Parti'nin güçlü desteğiyle Emirdağ'ın yeni bir döneme girdiğini belirtti.

Açılış töreninin ardından Bakan Göktaş, Emirdağlı esnafları ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Daha sonra salı günleri kurulan sebze pazarına giden Bakan Göktaş, vatandaşlarla sohbet ederek katmer pişirdi.

Emirdağ AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yanı sıra, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Ömer Dayı, Emirdağ Belediye Başkanı ve başkan adayı Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Başkan adayı Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkan adayı Ömer Mısır ile çok sayıda vatandaş katıldı