Ahmet Şahin İscehisar Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Duyurdu

TAKİP ET

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde ikinci dönem için Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen açıkladı.

Başvuru dosyasını AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban ve Seçim İşleri Başkanı Abdullah Açar'a teslim eden Başkan Şahin, gelecek dönemde İscehisar'a daha fazla hizmet, yeni projeler ve ihtiyaçların karşılanması için bir vizyon sunmayı hedefliyor.

Yeni Hizmetler ve Projeler İçin Kararlılık

Başkan Şahin, önümüzdeki yerel seçimlerin İscehisar için bir kilometre taşı olacağını belirterek, yeni hizmetlerin, projelerin ve ihtiyaçların karşılanması için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerin ışığında İscehisarlı vatandaşların güvenini kazanarak, yeni dönemde de aynı başarıyı yakalamayı amaçlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzinde Hizmet Yolunda

Başkan Şahin, açıklamasında, "Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, milletimize hizmet yolunda mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum partimizden Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatında bulundum." ifadelerine yer verdi. Bu süreçte partisinin lideri Erdoğan'ın gösterdiği hedeflere uygun olarak İscehisar'a hizmet etmeye devam etme arzusunu dile getirdi.

Temenni ve Başarı Dileği

Başkan Şahin, Mart ayında gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize, ilimize ve İscehisar’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, aday adayı olan tüm yol arkadaşlarına başarılar diledi. İscehisarlıların tekrar kendisine güvenmeleri ve yeni dönemde de birlikte başarılı projelere imza atabilmek adına adaylık başvurusunu gerçekleştirdi