Ahmet İpek yönetimi basınla buluştu

TAKİP ET

Ahmet İpek Sucukları  Afyonkarahisar'daki gazetecilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen mangalda Afyon Basını ile buluşan yönetim gazetecilerle bol bol sohbet etti.

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet İpek Entegre Et tesislerinde gerçekleştirilen yemekte Afyonkarahisar’lı gazeteciler ve aileleri yer aldı.Bol bol sohbet edilen yemekte Ahmet İpek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpay İpek “Bizim davetimizi kırmayarak davetimize katılan tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Uzun zamandır birlikte olmak isteyip de bu birlikteliği bir türlü yakalama fırsatı bulamadığımız basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Etkinliğimize gerek Afyonkarahisar gerekse ilçelerden gazeteci arkadaşlarımız davetimize icap ettiler. Hem tanışma, hem de keyifli zaman geçirmek için bu etkinliği düzenledik. 



Alpay İpek gazetecilere verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi. 
Firmamız 1956 yılından itibaren resmi olarak faaliyet göstermeye başladı.Bizler 4. Nesil olarak görevi devir aldık. Babamızın dedesinden gelen bir iştir. Şu an büyüyen ve gelişen bir firmayız. Entegre et tesisimiz başta Afyon’un ilk entegre tesisi olma ve ayrıca Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinin ilk fabrikası olma unvanına sahiptir. Afyon Organize Sanayi Bölgesinde 12.000 m2’lik kapalı, 16.000 m2’lik açık alan olmak üzere toplamda 28.000 m2’lik alana sahip ilk “entegre et tesisini” Ahmet İpek Sucukları bünyesinde bulunmaktadır.  

Başta Afyon ve çevresinde başlayan taleplerden sonra Tüm Türkiye’ye kadar yayıldıklarını ifade eden İpek, Perakende üretim ile başlayan üretimimiz ilerleyen zamanlarda tonlarla ifade edilen bir üretim kapasitesine ulaştı. Öncelikle sucuk üretimi ile başlayan Ahmet İpek Sucukları, kısa süre içerisinde üretimine salam, sosis, döner, pastırma ve kavurmayı ekleyip, tam bir entegre tesis olarak, sağlıklı, güvenli ve lezzetli ürünler üretmeye başladı. Firmamız Avrupa Birliği standartlarında temizlik ve hijyen koşullarına uygun olarak son teknoloji makine ekipmanları ile üretim yapmaktadır. Bugün Afyonkarahisar'da kurulu olan günlük 300 canlı hayvan kesim kapasitesi olan entegre et tesisimiz ile günlük 25-30 ton ileri işlenmiş, 25-30 ton işlenmiş et kapasitelerine sahip bu tesislerde çalışan deneyimli ve uzman kadromuz ile yapılmaktadır. 

Türkiye’nin yüzde 85 kadar marketlerde yerimizi aldık, bu marketler aracılığı ile dağılımımız sağlanmaktadır. İlerleyen zamanlarda yatırımlarımız olacak. 2025 yılı sonuna doğru 15-17 milyon dolar arasında bir yatırım yapmayı düşünüyoruz dedi. 

Düzenlenen yemekte söz alan Kemal İpek ise gazeteci arkadaşlarımıza düzenlemiş olduğumuz davetimize katılan tüm gazeteci arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Ahmet İpek Sucukları yönetimi, yemek sonrasında basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi . 

Haber: Afyon Kent Haber

ahmet ipek sucukları kemal ipek alpay ipek afyon basın