Afyonspor'da Kritik Saatler Başladı

TAKİP ET

Afyonspor'da maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle yaşanan kriz, kulüp yönetimi ile oyuncular arasında gerilime neden oldu.

Oyuncu grubu, alacakları için belirlenen sürenin sona ermesi ve ödemelerin yapılmaması durumunda sözleşmelerini fesih etme hakkını kullanma kararı aldı.

Kulüp Başkanı Erkan Çelik'in, oyunculara yaptığı "Pazartesi günü yarısını, kalanı 10 Ocak'ta ödeyeceğim" sözleri üzerine oyuncular ve menajerler, daha önce tutulmayan vaatler nedeniyle güvensizlik yaşadıklarını belirterek, "Eğer pazartesi günü hesabımızda söz verilen tutarı görmezsek, bizim için Afyonspor bitmiştir" açıklamasını yaptı.

Bu süre zarfında yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktörün büyük çaba sarf ettiği belirtilirken, Başkan Erkan Çelik'in henüz ödeme yapmadığı ortaya çıktı. Özellikle geçen hafta sadece bir oyuncuya ödeme yapıldığı ve diğer oyuncuların alacaklarının hala ödenmediği vurgulanarak, yöneticilerden samimiyet ve dürüstlük bekleniyor.

Afyonspor taraftarları ve spor camiası, Başkan Erkan Çelik'in önümüzdeki saatlerde ne tür bir adım atacağını merakla bekliyor. Kulübün acil olarak ödeme yapmaması durumunda istifa çağrıları yapılarak, yöneticilerin samimiyetlerini kanıtlamaları isteniyor. Bu gelişmelerin ardından Afyonspor'un geleceği konusundaki belirsizlik devam ediyor.