Afyonlu Bakan'ın yakın koruma ekibinden acı haber geldi!

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yakın koruma ekibinde görevli polis memuru Musa Erdem, görev sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.

Şehit Polis Memuru Musa Erdem Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, "Yakın koruma ekibimizde görevli kıymetli mesai arkadaşımız, kardeşimiz, polis memuru Musa Erdem'in görevi sırasında elim bir trafik kazası sonucu şehadete yürümesiyle yüreğimiz yandı." ifadelerini kullanarak acı haberi paylaştı.

Başkan Göktaş'tan Başsağlığı ve Sabır Mesajı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Musa Erdem için başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. "Şehidimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm mesai arkadaşlarıma başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun. Aziz hatırasına ve bizlere emaneti olan ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Başımız sağ olsun." sözleriyle duygusal bir paylaşım yaptı. 

Trafik Kazası Detayları

Şehit polis memuru Musa Erdem'in hayatını kaybettiği kaza, Çankaya ilçesi İlkadım Mahallesinde Dikmen Caddesi'nde meydana geldi. Bakan Göktaş'ın taziye ziyaretinin ardından gerçekleşen üzücü olayda, Erdem'in bulunduğu koruma ekibiyle birlikte hareket ettiği sırada aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu yaşandı. Erdem, çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldu ve başka bir aracın altında kaldı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Erdem'e müdahalede bulunsa da tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Olayın detayları ve kazanın nedenleri üzerindeki incelemeler sürüyor.