Afyonkarahisarlı Gölge MKC Müzik Arenasına Hızlı Giriş Yaptı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'dan dijitallere uzanan, müzikal bir serüvenin temelleri Yusuf Öztürk'ün babası'nın eliyle atıldı. Baba mesleği ile hayatına devam eden Yusuf Öztürk, hayalini kurduğu müzik şirketinin temelini Afyonkarahisar'da yetenekli kardeşlerinin hayallerine ortak olmak için 1,5 yıl önce attı.

MKC Media: İlk Adımda Büyük Başarı

MKC Media'nın kurucusu Yusuf Öztürk, daha ilk adımda büyük bir başarıya imza attı. İlk sanatçısı Elif SU ile sadece 15 günde 1,500,000'den fazla insan tarafından izlenme ve dinlenme sayısına ulaşarak başarının ilk adımını attı. "İnsan yeter ki istesin, başarı hep yanınızda" cümlesi MKC Media'nın başarısını özetlemeye yetiyor. 

Afyon Kent Haber olarak; MKC Media'nın kurucusu Yusuf Öztürk ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 

Gölge MKC: Yetenekli Bir Müzik Adamı

Gölge MKC, kendi şirketinde yapımcı, sanatçı, söz yazarı ve besteci olarak faaliyet gösteriyor. Hem dijital dünyada hem de müzik sahnesinde önemli projelere imza atan Gölge MKC, İstanbul'daki rakipleriyle aynı kalitede işler çıkardığını vurguladı.

Coğrafya Kader Değildir: Gölge MKC'nin İnancı

Öztürk, coğrafyanın kader olmadığına vurgu yaparak Anadolu'nun ve memleketin çocuklarının neler başarabileceğine inandığını ve coğrafyanın kader olmadığını savunduğunu dile getirdi. "Hangi coğrafyada olduğunuzun değil, kendinize ne kadar inandığınızın ve hayalleriniz için ne kadar ter döktüğünüzün önemli olduğunu" ifade etti..

Destek Olmayanlara Mesaj: Coğrafya Engel Değil

Gölge MKC, kendi memleketinde destek bulamamanın üzüntüsünü dile getirdi. Ancak, başarı için coğrafyanın bir engel olmadığını ve kendi evlatlarına güvenmemenin eksiklik olduğunu vurgulayarak  "Asla coğrafya kader değil, başarıya giden yolda ne dağlar ne de duvarlar duramaz" dedi.

Gelecek Projeler: MKC Media'nın Büyüme Hikayesi

Gölge MKC yetkilisi Yusuf Öztürk, bu ay çok sağlam bir projenin daha başarıya imza atılacağını ve bu projenin ay sonunda dinleyicilerle buluşacağını ifade etti. . Ayrıca, MKC Media'nın bu yıl daha da büyüyeceğini ve daha fazla sanatçıyı bünyesine katacağını söyledi..