Afyonkarahisar Valisi: Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları İçin Birlikte Coşalım

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları öncesi vatandaşlara anlamlı bir çağrıda bulundu.

Afyonkarahisar'da cumhuriyet coşkusunu her bir noktasına taşımayı hedefleyen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 100 yaşını kutlayacakları Cumhuriyetin coşkusunu birlikte yaşamak için evleri, iş yerlerini, sokakları ve caddeleri bayraklarla süslemeye çağırdı. Bu coşkuyu hep birlikte yaşama çağrısı yaptı.

Cumhuriyete giden yolun aydınlatıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Büyük Taarruz Zaferi'nin başlatıldığı ve cumhuriyetin temel taşlarının döşendiği şehir Afyonkarahisar, Cumhuriyetin 100. yaşını büyük bir gururla kutluyor. Bu topraklar Cumhuriyetin anlamını ve önemini geçmişte verdiği bedeller neticesinde en derinden hisseden topraklar. Bu yıl 100. yaşını kutlayacağımız Cumhuriyetimizin coşkusunu hep birlikte yaşamak için gelin evlerimizi, iş yerlerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi şanlı al bayrağımızla donatalım. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına gururla merhaba diyelim.