Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'nda Başkan Değişti

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. Mesut Çetinkaya, göreve gelerek başkanlık koltuğunu Oğuz Kaan Diler'den devraldı. Bu geçiş, düzenlenen özel bir törenle gerçekleşti.

Mesut Çetinkaya'nın, MHP'nin eski Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın kardeşi olduğu bilgisi paylaşıldı.

Oğuz Kağan Diler açıklamasında şı ifadeler yer verdi:

Yaklaşık 3 senedir yürütmekte olduğum hayatımın sonuna kadar bir şeref nişanesi olarak taşıyacağımı Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı vazifemi, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın müsadeleri ile iki cihan gardaşım Mesut Çetinkaya’ya devretmiş bulunmaktayım, hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.

Görev yaptıgımız süreçte kuşkusuz bütün başarılar ve güzel işler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir.

Hiçbir zaman bizlerden destek ve himayelerini esirgemeyen, bizlere yol gösteren büyüğümüz, pusulamız, öğretmenimiz, evladı olmaktan gurur duyduğum Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye,Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye,MHP Afyon Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyefendiye ,canımızdan can Genel Başkan Yardımcımız Abdullah Yüksel Beyefendiye sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.

Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum İl Yöneticilerimize, İlçe Ocak Başkanlarımıza, Üniversite Başkanlarımıza, Asenalarımıza, Üniversite Teşkilatlarımıza, Lise Teşkilatlarımıza,camiamızın yılmaz neferlerine, davamıza gönül veren, bizlere muhabbet besleyen tüm gönüldaşlarımıza ve hemşehrilerimize, görevim sürecindeki değerli destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Varsa hakkım hemşehrilerimize, ülküdaşlarımıza ve şanlı davamıza helaldir. Sizler de hakkınızı helal edin. dedi