Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Yeni Yıl Mesajı: Umut Dolu Hedefler ve Projeler

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) önde gelen isimleri, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, yeni yılın başında kucaklayıcı bir mesajla umut dolu bir geleceğe işaret ettiler.

Bereket ve Başarı Temennisi

Başkanlar, ATSO adına tüm üyelere, iş dünyasına ve Afyonkarahisar halkına seslenerek yeni yılın başlangıcında bereket ve başarı dileklerinde bulundu. Yeni yılın bölge ve ülke ticaretine olumlu katkılar sağlaması temennisinde bulunan liderler, ekonomik gelişmeye odaklı hedef ve projelerini vurguladı.

Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Çağrısı

Hüsnü Serteser, yapılan çalışmaların Afyonkarahisar'ı ekonomik açıdan daha ileri taşıyacağına olan güvenini vurgulayarak iş dünyası temsilcilerini ve girişimcileri sürdürülebilir kalkınma için iş birliği yapmaya davet etti. Mustafa Ali Çelikten ise, ATSO'nun liderlik ettiği projelerin ve hizmetlerin ticaretin her alanında fayda sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Yeni Yıl Dilekleri

Her iki başkan da, yeni yılın tüm Afyonkarahisarlılara sağlık, mutluluk ve zenginlik getirmesini dileyerek, 2023'ün daha parlak bir gelecek için yeni başarı öyküleri yazma fırsatı sunacağına olan inançlarını paylaştı. Başkanlar, üyelerin ve tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Afyonkarahisar için çalışma sözü verdiler