Afyonkarahisar Ticaret Odası, KOBİ'leri Yeşil Dönüşümle Buluşturuyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ticaret Odası, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Paris İklim Anlaşması çerçevesinde, KOBİ'lerin yeşil dönüşümüne destek veren yeni programları duyurdu. Bu önemli adımda, çevresel sürdürülebilirliği artırmayı ve karbon ayak izlerini azaltmayı hedefleyen KOBİ'lere, finansal destek ve bilgi kaynakları sunulacak.

Destek Programlarına İlişkin Detaylar

Afyonkarahisar Ticaret Odası, üyelerine bu destek programlarına başvurularını sağlamaları ve gerekli bilgilere ulaşmaları için Afyonkarahisar Ticaret Odası web sayfası üzerinden ve KOSGEB resmi internet adresi üzerinden detaylı bilgiler sunuyor.

Yeşil Mutabakatın Getirdiği Avantajlar

Yeşil Mutabakat kapsamında yapılacak değişiklikler, KOBİ'lerin uluslararası piyasalarda rekabet avantajı elde etmelerini ve çevresel sürdürülebilirliklerini artırmalarını sağlayacak. Bu adım, uzun vadeli avantajlar elde etmeyi amaçlayan işletmeler için önemli bir fırsat sunuyor.

Afyonkarahisar Ticaret Odası, KOBİ'lerin bu dönüşüm sürecinde sorunsuz ve verimli bir şekilde ilerlemelerine katkı sağlamayı hedefliyor. Yeşil Mutabakatın sunduğu olanaklardan en iyi şekilde faydalanmak isteyen üyeler, bilgilendirme ve başvuru süreçleriyle ilgili detaylara yukarıda belirtilen kaynaklardan ulaşabilirler.