Afyonkarahisar Sinanpaşa'da Cinayet: 2 Şüpheli Tutuklandı!

TAKİP ET

Sinanpaşa'da 20 yaşındaki T.A.Ö.'nün silahla öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Olay Yeri Kuruçay Baraj Yolu

Dün öğleden sonra, Kuruçay baraj yolunda 20 yaşındaki T.A.Ö.'nün başından silahla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralı T.A.Ö.'nü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ne yazık ki T.A.Ö., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayet Zanlıları Gözaltına Alındı

Olayın ardından harekete geçen Sinanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda olayla ilgili M.D., S.K., A.Ö. ve B.S.T. isimli 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

2 Şüpheli Tutuklandı

Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan şüphelilerden A.Ö. ve B.S.T., tutuklanma talebi ile sevk edildi. Hakimlik, A.Ö. ve B.S.T.'nin tutuklanmasına karar verdi. M.D. ve S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polis Olayla İlgili 2 Tabanca Ele Geçirdi

Polis ekipleri, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor. Olay yerinde yapılan aramada 2 tabanca ele geçirildi. Polis, cinayetin sebebini ve şüphelilerin T.A.Ö. ile olan bağlantısını araştırıyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Sinanpaşa'da meydana gelen bu üzücü cinayet olayıyla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Polis, tüm delilleri toplayarak olayı aydınlatmaya çalışıyor.