Sinanpaşa Belediyesi, Milli Ağaçlandırma Haftası'nda Fidan Dikme Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

TAKİP ET

Sinanpaşa Belediyesi, 'Milli Ağaçlandırma Haftası' kapsamında düzenlediği etkinlikte, ilçe yöneticileri, öğrenciler ve kamu kurumlarının katılımıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi

Sinanpaşa Belediyesi, "Milli Ağaçlandırma Haftası"nı kutlamak adına düzenlenen etkinlikte, ilçe yöneticileri, öğrenciler ve kamu kurumlarının daire amirlerini bir araya getirdi. İlçe Kaymakamı Yaşar Artar, Cumhuriyet Savcısı Fatma Nur Katran ve çeşitli kamu kurumlarının temsilcileriyle birlikte gerçekleşen etkinlikte, toplamda birçok fidan toprakla buluştu.

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, etkinliğin çocuklar ve gençler için çevre ve doğa bilincini artırmak adına kritik bir adım olduğunu vurguladı. Katılımcı çocukların toprağa fidan dikme deneyimini yaşamalarının önemine değinen Karaman, bu bilinci sürekli kılmanın ve doğayı korumanın gerekliliğini vurguladı. Aynı zamanda, gençlerin yaşadıkları bölgeleri ağaçlandırarak doğanın en büyük destekçisi olacaklarını belirtti.

Etkinliğin, toplumda ağaçlandırmaya duyarlılığı artırmayı hedeflediği belirtildi. Sinanpaşa Kaymakamlığı ise etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, doğaya duyulan hassasiyetin önemine vurgu yaptı.