Afyonkarahisar Sandıklı'da At Çiftliği'nde binicilik kursları başladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Hüdai Kaplıcaları'ndaki At Çiftliği bünyesinde binicilik kursları düzenlediğini duyurdu. Binicilik eğitmenleri tarafından her yaş grubundan hemşehrimize sunulan bu kurslar, büyük ilgi görüyor.

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Hüdai Kaplıcaları'ndaki At Çiftliği bünyesinde binicilik kursları düzenlediğini duyurdu. Kurslar SANBEL Şirketi tarafından gerçekleştirilmektedir ve Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan At Çiftliği'nde gerçekleştirilmektedir. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen bu kurslar, her yaş grubundan hemşehrimize binicilik becerilerini geliştirme fırsatı sunmaktadır. İlgi gören bu kurslara katılmak isteyenler, SANBEL Şirketi'nin Whatsapp hattı olan 0 539 575 94 93 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Kurslar SANBEL Şirketi tarafından gerçekleştirilmekte olup, Hüdai Kaplıcaları'ndaki At Çiftliği'nde düzenlenmektedir. Hemşehrilerimiz her yaş grubundan katılımcıların başvuru yapabileceği bu kurslara büyük ilgi göstermektedir. İlgilenen vatandaşlar, SANBEL Şirketi'nin 0 539 575 94 93 numaralı Whatsapp hattından ayrıntılı bilgi alabilirler.