Afyonkarahisar Jandarması, Uyuşturucu Operasyonunda Zanlıyı Tutukladı

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Sülümenli Jandarma Karakol Komutanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen MERCEK-2 Operasyonu'nda, aranan ve (8 Yıl 1 Ay 22 Gün) kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K.A. isimli şahıs yakalandı.

Hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek, Bulundurmak ve Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlamak suçlarından (2) adet suç kaydı bulunan şahıs, Merkez ilçesi Sülümenli Beldesinde düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Operasyonun ardından halkın güvenliği ve suçla mücadelede Jandarmanın kararlılığı vurgulanırken, Afyonkarahisar'ın güvenliği adına atılan bu önemli adım, şehirdeki suç oranlarının azaltılmasına katkı sağlayacak.

Detaylar:

Operasyon Türü: MERCEK-2 Operasyonu

Yakalanan Şahıs: A.K.A.

Suçları: Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek, Bulundurmak ve Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlamak

Suç Kaydı: (2) adet suç kaydı, (8 Yıl 1 Ay 22 Gün) kesinleşmiş hapis cezası

Tutuklama ve Teslim: Mahkeme kararıyla tutuklanarak Afyonkarahisar 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Bu başarılı operasyon, suçla etkili mücadele ve halkın güvenliği adına Jandarmanın kararlı çabasını bir kez daha ortaya koyuyor