Afyonkarahisar'ın Kadınları, Şehri Yeniden İnşa Etmeye Hazır!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 'Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda' programı kapsamında Ataköy mahallesindeki kadınlarla buluştu. Uluçay, "Afyonkarahisar'ın yiğit kadınları şehri kime emanet edeceklerini biliyorlar" dedi.

Uluçay'ın eşi Leyla Uluçay, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği bu buluşmada, kadınların desteğiyle yeni zaferlere yelken açacaklarını vurguladı. Uluçay, Türk kadınının gücünün her daim olumlu sonuçlar doğurduğuna inandığını belirterek, 23 yıldır AK Parti davasına destek veren kadınlara şükranlarını iletti ve onlara şehre hizmet etme sözü verdi.

Uluçay'ın planları arasında, sosyal kültürel faaliyetlerden istihdama kadar birçok alanda kadınlara yönelik projeler bulunuyor. Bu projeler arasında kadın emek pazarları, yöresel ürünlerin satış ve tanıtım merkezleri, hanımlar lokalleri, mahalle kreşleri ve ücretsiz eğitim kursları yer alıyor. Uluçay, şehri kadınların gücü ve desteğiyle yöneteceklerini vurgulayarak, Afyonkarahisar'ın kadınlarına en güzel hizmetleri sunacaklarını belirtti.