Afyonkarahisar'ın Eski Belediye Başkanı Mehmet Işık Vefat Etti

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı, eski belediye başkanlarından Mehmet Işık'ın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı.

Işık, şehit Ishak Işık'ın babası ve CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Işık'ın değerli babası olarak biliniyordu. Mehmet Işık, geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevini üstlenmiş ve halk tarafından sevilen bir isimdi.

CHP Ailesi Başsağlığı Mesajı İle Kenetlendi

Mehmet Işık'ın vefatı, bölge halkı ve siyasi camiada derin bir üzüntü yarattı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanının cenaze törenine katılarak, başsağlığı dileklerini iletti. Erhan, yaptığı açıklamada, Mehmet Işık'ın topluma bıraktığı olumlu izleri ve hizmetlerini takdirle anarak, ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

Toplum ve CHP Camiası Büyük Bir Kayıp Yaşadı

Eski belediye başkanı Mehmet Işık'ın hizmetlerinin ve kişiliğinin toplumda derin izler bıraktığı belirtildi. CHP çatısı altında bir araya gelen kalabalık grup, birlik ve beraberlik içinde acılarını paylaştı. Işık'ın ailesine, dostlarına ve sevenlerine sabır ve metanet dilekleri ile CHP'nin başsağlığı mesajı, bir liderin ve değerli bir bireyin kaybının derin üzüntüsünü yansıttı.