Afyonkarahisar'ın 21 yıllık haber sitesi el değiştirdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın köklü haber sitesi afyon haber 21 yıllık geçmişinden sonra el değiştirdi.

Haber sitesinin yeni sahibi, Afyonkarahisar Merkez'de faaliyet gösteren Rtürk Yazılım firmasının yöneticisi olan Ali Osman Okşar oldu. 4 Temmuz 2002 tarihinde yayın hayatına başlayan afyon haber uzun yıllardır Afyonkarahisar ve çevresindeki haberleri okurlarına ulaştırmaktaydı.

Yeni Sahip, Yeni Vizyon

Afyonhaber yeni sahibi Ali Osman Okşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Afyon haber bize hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın ifadelerini kullanarak yeni döneme olumlu bir başlangıç yapmanın heyecanını paylaştı. Rtürk Yazılım firmasının yöneticisi olarak Okşar, el değiştiren haber sitesinin daha da güçlenerek ilerlemesi için çalışmalara başladı.

Gazetecilerle Bilgilendirme

Ali Osman Okşar, Gazetecilerin yer aldığı "Sadece Haber" isimli Whatsapp grubunda da meslektaşlarına toplu bir bilgilendirme yaptı. Yeni sahibin gazetecilere yönelik bu samimi iletişimi, Afyonkarahisar medya camiasında olumlu bir karşılık buldu. Haber sitesinin eski sahibi Ömer Elçi ve diğer gazeteciler, Ali Osman Okşar'a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemde başarılar dilediler.

Yeni Yayın Dönemi ve Yenilikler

Afyon haber el değiştirmesiyle birlikte, site yönetimi yeni bir yayın dönemine hazırlanıyor. Yeni sahibin getireceği yenilikler ve vizyon, haber sitesinin okurlarına daha etkili ve çeşitli içerikler sunmasını hedefliyor. Rtürk Yazılım firmasının deneyimi ve yöneticisi Ali Osman Okşar'ın liderliğindeki afyonhaber.com, 21 yıllık birikimini koruyarak, modern ve kullanıcı dostu bir yapıyla okuyucularına hizmet vermeye devam edecek.

Afyon Kent Haber Ailesi Olarak Hayırlı Olsun

Yeni sahibi Ali Osman Okşar'a başarılar dileyen Afyon Kent Haber, afyon haber'in daha da güçlenerek, kaliteli ve güvenilir haber hizmeti vermeye devam etmesini bekliyor.

Afyonkarahisar ve çevresinde önemli bir haberci olan afyonhaber.com, yeni döneminde daha da güçlenerek, okuyucularına kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışını sürdürecek gibi görünüyor.