Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, yeni görevine başlamasıyla birlikte dini ve eğitim camiasından önemli isimler tarafından hayırlı olsun ziyaretleriyle karşılandı.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır, Konya Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ve Konya Özel Lale Koleji Müdürü Abdullah Şafak, İmamoğlu'nu yeni görevinde tebrik etmek ve başarı dileklerini iletmek üzere Afyonkarahisar'a geldi.

İmamoğlu ve Konukları Arasında Samimi Sohbet

Ziyaret, İmamoğlu'nun yeni görevine başlamasının ardından gerçekleşti. İl Müftüsü İmamoğlu, konuklarıyla samimi bir ortamda buluştu. Sohbetlerinde, Afyonkarahisar ilinin dini eğitim ve manevi rehberlik hizmetlerindeki hedefleri ve beklentileri üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Topluma Yönelik Sosyal Faaliyetlere Önem Veriliyor

Müftü İmamoğlu, konuşmasında din hizmetleri yanında topluma yönelik sosyal faaliyetler ve gençlerin eğitimine yönelik projelere büyük önem verdiklerini belirtti. Misafirleriyle ileriye dönük planlarını paylaşan İmamoğlu, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İyi Dilekler ve Başarı Temennileri

Konya ve Uşak İl Müftüleri Öge ve Çakır ile diğer değerli misafirler, İmamoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, Afyonkarahisar için yapılacak çalışmalarda en iyi dileklerini ilettiklerini ifade ettiler.

İl Müftülüğü, İmamoğlu liderliğinde gerçekleştirilecek din hizmetleri, eğitim ve manevi rehberlik faaliyetleriyle Afyonkarahisar halkına hizmet etmeye devam edecek. İmamoğlu, kente katkı sağlayacak her türlü iş birliğine ve projeye açık olduklarının altını çizdi.