Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı, sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını inceledi.

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından başlatılan 2 km'lik sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını incelemek üzere bölgeye gitti.

İl Genel Meclis Başkanı Çoban, İl Özel İdaresi yetkilileri, belediye başkanları ve diğer il yetkilileri ile birlikte yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Yol yapım projesi başladıktan sonra yapılan ziyaret sırasında, yolun ilerlemesi ve son durumu incelendi. İl Genel Meclis Başkanı Çoban, projenin bölgenin ulaşım ağı üzerindeki bağlantıyı güçlendireceğini ve ulaşım altyapısını geliştireceğini belirtti.

Yapılan açıklamada, sıcak asfalt yol yapım çalışmalarının tamamlandıktan sonra bölgedeki ulaşımın daha kolay ve güvenli hale geleceği ve halkın daha konforlu bir ulaşım imkanına sahip olacağı vurgulandı. Bu durumun bölgenin gelişimine de katkı sağlayacağı ifade edildi.

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, ziyaretin sonunda çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür ederek, projenin hızla tamamlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.