Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Gençlerle Bir Araya Geldi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Şuhut Yurt Müdürlüğü'nde düzenlenen söyleşi programında gençlerle bir araya geldi.

İl Müdürü Kasapoğlu, gençlere ihtiyaçları olan her alanda ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Kasapoğlu, gençlere hitaben yaptığı konuşmada eğitimin önemini vurgulayarak: "Sizler gençlerimiz olarak ülkemizin geleceği ve teminatısınız. Eğitim hayatınızda başarılı olmanız ve yeteneklerinizi geliştirmeniz bizim için son derece önem arz etmektedir. Amacımız gençlerimizin geleceğe umutla bakmalarını sağlamak ve onları her alanda desteklemektir. Müdürlük olarak sizlerin ihtiyacını her alanda karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

İl Müdürü Kasapoğlu, gençlerin spor, kültür ve sanat gibi farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için bu tarz destek programları düzenlediklerini ifade etti. Aynı zamanda sporun gençlerin yaşamlarında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, gençlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri ve disiplinli bir kişilik kazanmalarının önemine değindi.

Söyleşi programının sonunda gençlere tatlı ve çiğ köfte ikramında bulunuldu.