Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, Genç Kızlar Voleybol Ligi'nde Zafer Peşinde!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarındaki şampiyonluklarının ardından yeni sezonda da iddialı.

Genç Kızlar Voleybol Ligi'nde oynadığı 4 maçı da kazanarak zirveye yerleşen kulüp, son zaferini 16 Aralık 2023 tarihinde ANKA Spor karşısında elde etti.

Kulüp Hedefe Adım Adım: ANKA Gençlik Spor Kulübü ile oynanan mücadelede zorlu bir çekişmeye sahne olan kulüp, 3-2'lik skorla galip ayrılarak üst üste 4. galibiyetini elde etti. Bu başarıyla şampiyonluk yolundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Yeni Takım, Büyük Etki: Önceki sezonlarda şampiyonluklarına imza atan Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü, bu sezon da iddialı bir kadro oluşturarak şampiyonluk yarışına damgasını vuruyor. Rakiplerine karşı üstünlük kurarak liderliğini sürdüren kulüp, gelecek maçlarda da aynı performansı sergilemeye kararlı.

Rakip ANKA Gençlik Spor Kulübü: 2022-2023 sezonunda kurulan ANKA Gençlik Spor Kulübü, genç olmalarına rağmen etkileyici bir performans sergiliyor. Antrenman eksikliğine rağmen mücadeleci oyun tarzıyla dikkat çeken ANKA, Afyonkarahisar Gençlik Spor Kulübü'nü zor durumda bıraktı.

Antrenörün İfade Etikleri: Kulübün başarılı antrenörü Yunus Sincik, takımının şampiyonluk için tam anlamıyla hazır olduğunu vurguladı. Takımının bu sezonu şampiyonlukla tamamlamak istediklerini belirten Sincik, "Elimizden geleni yapacağız" şeklinde açıklamada bulundu.