Afyonkarahisar Gençler Satranç İl Birinciliği Turnuvası Tamamlandı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gençler Afyonkarahisar Satranç İl Birinciliği Turnuvası, 16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Kocatepe Spor Kompleksinde gerçekleşti.

Zeki Zihinlerin Mücadelesi: 25 Genç Satranç Tutkunu Yarıştı!

Afyonkarahisar il genelinden 25 genç satranç tutkunu, stratejik zekalarını konuşturmak üzere turnuvada bir araya geldi. 5 tur üzerinden oynanan müsabakalarda, genel puan sıralamasına göre dereceye giren sporcular, büyük bir ödül töreniyle ödüllerini aldı.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası'na Giden Yol: Dereceye Giren Sporcular Belli Oldu!

Turnuva sonuçlarına göre birinci olan Mustafa Hayat, ikinci sırayı Asil Beki, üçüncü sırayı Aslınur Berrin Aydın ve dördüncü sırayı ise Sevinç Çağan elde etti. Bu başarılı genç satranç oyuncuları, ilimizi Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası'nda gururla temsil etme hakkını kazandılar.

Genç Zekaların Zaferi: Törende Dereceye Giren Sporcular Ödüllerini Aldı!

Ödül töreninde dereceye giren genç satranç ustalarına ödüllerini takdim eden yetkililer, sporcuların bu başarılarına duydukları gururu ifade ettiler. Turnuvanın, gençlerin satranç tutkusunu ve stratejik yeteneklerini sergileme fırsatı sunduğu belirtildi.