Afyonkarahisar Devlet Hastanesi: Kalp Sağlığına Yenilikçi Yaklaşım

TAKİP ET

Kalp kapak hastalarına umut ışığı: Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, yüksek ücretler ödenerek yapılan kalp kapak ameliyatlarını hastaların hizmetine sunuyor.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, sağlık alanında sunduğu yenilikçi yaklaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemde başarılı kapalı koroner bypass ameliyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken hastane, bu kez de kalp kapak hastalarının umudu oldu.

Hastanede 4 aydır görev yapan Opr. Dr. Ercüment Ayva, kalp kapak ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirerek hastaların yüzünü güldürüyor. Özel hastanelerde yüksek ücretler karşılığında yapılan bu ameliyatlar artık Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bünyesinde yapılabiliyor.

Dr. Ayva, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kapalı bypass ameliyatlarının ardından kalp kapak ameliyatlarını da hastanemizde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Son bir hafta içinde üç hastamızın başarılı bir şekilde ameliyatını tamamladık. Hastalarımızın sağlık durumu iyi ve bu durum, devlet hastanelerine duyulan ihtiyacın bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Başarılı operasyonlarla sağlıklarına kavuşan hastalar ise Dr. Ayva ve ekibine teşekkürlerini ileterek, sağlık yetkililerine olan minnettarlıklarını dile getirdi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin sunduğu yeni uygulamalar sayesinde hastalar, büyük şehirlere gitmek zorunda kalmadan ve yüksek ücretler ödemeden sağlıklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu yenilikçi adımlar, bölgedeki sağlık hizmetlerine olan erişimi kolaylaştırarak hastaların yaşam kalitesini arttırıyor.