Minik Judocuların Büyük Heyecanı: 4 İlden 70 Sporcu İlk Kez Afyon'da Mindere Çıktı!

TAKİP ET

Türkiye'nin spor başkentlerinden biri olan Afyonkarahisar, "100. Yıl Süper Minikler Judo Turnuvası" adlı sportif etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Türkiye Judo Federasyonu güvencesinde gerçekleştirilen "100. Yıl Süper Minikler Judo Turnuvası", Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Afyonkarahisar ve çevre iller olan Kütahya, Eskişehir ve Bilecik'den toplamda 70 sporcu, minikler kategorisinde mindere çıktı.

Turnuvayı düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları, antrenörleri ve velileri ağırlamanın kendisinin ve kurumun memnuniyeti olduğunu belirtti. Kasapoğlu, turnuvayı ve benzer etkinlikleri, Cumhuriyetin 100'üncü yılı farkındalığını artırmak ve sporu yaygınlaştırmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü ayrıca, cumhuriyet coşkusunu minik judocularla birlikte yaşamanın gururunu da belirtti.

Kasapoğlu, "Böylesine değerli bir etkinlikte, gelecek vaat eden 70'den fazla sporcumuzu ve onları destekleyen velileri ağırlandığımız için gururluyuz. Bu genç sporcular ve siz kıymetli veliler, Türkiye'nin spor geleceğini aydınlatacak olan isimlersiniz. İkinci 100 yılımızın da sporda Türkiye yüzyılı olması umuduyla çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.